Red Dog Index


Red Dog Index

Red Dog Index este modul nostru de a rasplati adevaratii suporteri Dinamo Bucuresti. Odata creat contul pe DinamoWin, in functie de activitatea in reteaua de socializare si de valoarea comenzilor, acumulezi puncte in programul de loialitate Red Dog Index (RDI). Cu cat ai un Red Dog Index mai mare, cu atat DinamoWin te va rasplati mai mult.


De ce ai nevoie de un Red Dog Index mare?
Daca nu esti membru DDB (ori nu ti-ai activat statutul din profilul tau), ai nevoie de un RDI mai mare de 0,75 pentru a folosi reteaua de socializare: pentru a incarca poze, mesaje, ori pentru a da Like altor postari.


Cu un RDI mare vei castiga bilete la meciuri internationale (ale marilor cluburi din Europa, meciuri de Champions Leagur, ori de Campionat Mondial), vei putea juca fotbal alaturi de alti suporteri si foste glorii Dinamo, in cadrul evenimentelor organizate de DinamoWin, vei castiga bilete la evenimente de auto-moto. Toate aceste evenimente sunt organizate de DinamoWin gratuit pentru utilizatorii platformei, in cadrul programului de fidelitate Red Dog Win.


Cum functioneaza Red Dog Index?
Loialitatea ta pentru echipa Dinamo Bucuresti si sustinerea fata de echipa, la bine si la greu, merita sa fie cunoscute de toti ceilalti suporteri. Cu cat cumperi mai multe produse iti ajuti echipa (50% din comisionul de vanzare ajunge la Dinamo Bucuresti) si iti cresti Red Dog Index-ului tau. Valoarea Red Dog Index-ului creste si atunci cand ai activitate in reteaua de socializare: cand postezi mesaje, imagini, oferi sau primesti like-uri si comentarii la postari. Astfel, numele tau va ajunge in topul celor mai buni suporteri Dinamo Bucuresti.


Cum se calculeaza Red Dog Index-ul: Valoarea punctelor RDI reprezinta 75% valoarea comenzilor efectuate si 25% activitatea in reteaua de socializare. 


Exemplu: O comanda de 100 RON iti aduce 0,75 de puncte RDI. Valoarea Red Dog Indexului va creste in functie de valoarea comenzii plasate.


Activitatea ta in reteaua de socializare reprezinta 25% din ponderea Red Dog Indexului. Iti vei putea creste RDI-ul din activitatea pe reteaua de socializare prin: postari (text, video, poze), voturi (primite si oferite), prieteni pe care ii adaugi (suporteri, membri DDB, jucatori) si daca ai statut de membru DDB. Cu cat ai mai multa activitate in platforma DinamoWin (prin comenzi sau pe profilul social), cu atat vei avea un Red Dog Index mai mare!
Pentru a afla care sunt evenimentele in desfasurare organizate in cadrul programului de fidelitate Red Dog Win poti accesa pagina de Evenimente.

Cum imi cresc Red Dog Index repede?

Obtine 2 puncte RDI invitand 5 prieteni in platforma DinamoWin. Cele 5 invitatii trebuie acceptate de catre destinatari pentru a se actualiza RDI.

De ce mi-a scazut Red Dog Indexul?
Punctele acumulate au o valabilitate de 180 de zile, astfel ca, in situatia in care nu mai faci comenzi, ori nu mai ai activitate pe reteaua de socializare, valoarea Red Dog Index-ului tau scade pe masura ce expira punctele acumulate anterior.

In situatia returnarii unui produs, Red Dog Index-ul va fi actualizat in minus cu valoarea produsului returnat.

De ce nu mi se actualizeaza Red Dog Indexul?

Cand un produs este comandat, valoarea Red Dog Indexul se va actualiza in momentul in care comanda a fost livrata catre client.