Despre noi


Lansata pe 21 noiembrie 2021, DinamoWIN Social MarketPlace este platforma prin care suporterii pot socializa intre ei. De asemenea, fara niciun cost sau comision, utilizatorii sprijina financiar clubul de fotbal cu fiecare achizitie de produse sau servicii realizata prin DinamoWIN. Povestea DinamoWin a început în urmă cu aproape trei ani. Inspirati de pasiunea suporterilor pentru echipa lor, am creat acest proiect pentru a le oferi un cadru dedicat de socializare si pentru a-i aduce mai aproape de echipa lor de suflet.

Mai mult decat atat, DinamoWIN le ofera suporterilor puterea de a face parte din dezvoltarea clubului: dincolo de sprijinul oferit din tribune, bilete sau abonamente, odată cu DinamoWIN suporterii pot sprijini financiar echipa de fiecare data cand fac cumparaturi prin intermediul platformei. Platforma DinamoWIN este unica in lume si face parte dintr-un proiect amplu, alături de alte platforme dedicate sportului. Una dintre acestea este www.TennisWin.com. Ideea a plecat de la reunirea unor nevoi extrem de actuale in zilele noastre - nevoia oamenilor de socializare cu cea de a face cumparaturi.

Pentru ca este posibil sa ai si alte intrebari despre DinamoWIN, ori despre conceptul de Social MarketPlace, te invitam sa afli mai multe mai departe:

Cum functioneaza DinamoWIN?

Platforma ofera o experienta de tip one-stop-shop: utilizatorii au acces la o retea de socializare proprie si pot achizitiona orice isi doresc. Pe langa zona de socializare, similara marilor platforme Social Media, DinamoWIN integrează si un MarketPlace in care sunt listate mii de produse. Oferta de produse este in continua dezvoltare si comercianti noi se alatura constant proiectului.

La fiecare tranzactie, 50% din comisionul de vanzare ajunge la clubul de fotbal. Astfel, suporterii Dinamo Bucuresti ofera mai mult sprijin echipei, fara niciun alt efort sau cost. Mai mult decat atat, nu exista diferente intre preturile afisate pe platforma DinamoWIN si cele afisate pe website-urile magazinelor partenere.
Dincolo de achizitia de bilete sau abonamente prin alte programe, de sustinerea din galerie, ori din fata ecranului, DinamoWIN este cel mai simplu mod de a sprijini echipa Dinamo Bucuresti.

Ce fel de produse poti cumpara din DinamoWIN?

De la magazinele online din platforma DinamoWIN pot fi achizitionate echipamente si componente IT, electrocasnice, electronice, articole de ingrijire personala, articole sportive, produse alimentare, carti, produse pentru casa si gradina, petshop, accesorii si articole auto, jucarii si produse pentru copii etc.

De ce Social MarketPlace? Ce inseamna aceasta formulare – de social?

DinamoWin combina experienta dinamica a unei rețele de socializare cu functionalitatile unui MarketPlace din care utilizatorii pot achizitiona rapid produsele dorite. In acest moment, in platforma sunt listate cateva mii de produse. Iar strategia este de a extinde portofoliul de magazine pentru a ajunge la un volum de sute de mii de produse.

Preturile articolelor din platforma sunt mai mari decat la alti retaileri?

Nu exista diferente intre preturile afisate pe platforma DinamoWIN si cele afisate pe website-urile magazinelor partenere. La fiecare tranzactie, 50% din comisionul de vanzare a produselor in DinamoWin ajunge la clubul de fotbal. Astfel, suporterii Dinamo Bucuresti ofera mai mult sprijin echipei, fara niciun alt efort sau cost.

Ce alte beneficii mai ofera DinamoWIN utilizatorilor?

Dincolo de un cadru dedicat de socializare si de sprijinul financiar direct pe care il ofera echipei de fiecare data cand fac cumparaturi prin intermediul platformei, DinamoWIN isi recompenseaza utilizatorii cu puncte, in cadrul Red Dog Index. Despre modul in care se obtin punctele si avantajele oferite de Red Dog Index puteti citi AICI

Care sunt principalele magazine care au intrat in parteneriat pana acum?

Magazine listate deja in platforma: Auchan, Ali Shop online boutique, Budureasca, Beciul Domnesc, Cote Wines, e-tennis, e-cadou, Libris, Magazin Sportiv, NewSport, OniMag, Selgot, Tecnifibre.

Ce fel de magazine se pot alatura DinamoWIN?

MarketPlace-ul DinamoWIN are un caracter generalist, deschis tuturor gamelor de produse. Astfel, orice magazin online se poate lista in DinamoWIN. Daca ai un magazin online si vrei ca produsele tale sa faca parte din oferta DinamoWIN ne poti scrie pe contact@dinamowin.ro